Frietwagen

Wij zijn Van Verswijveren, een catering/partyservice bedrijf Zoekt u een frietwagen voor uw gelegenheid? Omdat wij ruimschoots ervaring hebben met frietwagen catering voor zowel particulieren als bedrijven, zijn wij hiervoor de ideale partner. We verzorgen grote en kleine aanvragen. Daarom doen we graag een aanbod op maat. Onze frietwagens zijn een begrip in de regio West-Brabant.

Wij leveren

  1. Een uitgebreid assortiment van topkwaliteit
  2. Altijd verse friet
  3. Een verzorgde presentatie
  4. Klantvriendelijkheid
  5. Professionaliteit

Assortiment

Als u binnenkort een gelegenheid heeft, is onze frietwagen de ideale invulling om uw gasten in de watten te leggen. Wij hebben voor ieder wat wils en kunnen daarom elke doelgroep bedienen. Tevens zijn wij vriendelijk van prijs en hebben wij een zeer smakelijk assortiment!
Wij leveren niet alleen kwaliteitsproducten, maar leveren ook een hoogwaardige service en een verzorgd decor.

U kunt uw eigen assortiment samenstellen, kijk hieronder voor de mogelijkheden.
Heeft u een eigen idee? Neem vooral contact op! Wij verzorgen ook maatwerk.

Hoe het werkt:

De prijs per persoon hierboven is inclusief volledige verzorging, er gelden geen bijkomende kosten. Uw gast is in de gelegenheid om meerdere keren te bestellen. Wel rekenen we altijd een minimale besteding van € 260,- per gelegenheid. Dit in verband met gas- vet- en personeelskosten.

Evenementen

Vanwege ons breed assortiment en onze flexibele werkwijze, zijn wij de ideale partner voor uw evenement. Of uw evenement nu groot of klein is, we doen u graag een aanbod op maat.

Voor de nieuwste foto’s van evenementen die wij verzorgd hebben, zie onze Facebookpagina.

Verse friet

Hoewel veel frietwagens met diepvriesfriet werken, doen wij geen enkele concessie. Omdat wij alleen met dagverse geschilde en gesneden aardappels uit de Zeeuwse klei werken, leveren wij de beste kwaliteit friet. Ter bereiding wordt de friet wordt met grote zorg voorgebakken. Op locatie bakken we uw frietje vervolgens à la minute af, wat resulteert in een krokante en goudgele puntzak.

Familierecept

In 1971 opende Willy Verswijveren zijn cafetaria te Halsteren, waar hij vele jaren hard werkte en daarmee een goede naam opbouwde tot in de wijde omtrek. Kwaliteit en ook service stonden bij hem hoog in het vaandel.

43 jaar later startte kleinzoon Maarten Verswijveren zijn cateringbedrijf “Van Verswijveren”. Hiermee verzorgt hij catering in alle facetten op locatie, waar uiteraard geen frietwagen aan kon ontbreken.

familie geschiedenis frietwagen